KWB EASYFIRE 1

Ogrevalni sistem na pelete 10/15/20 kW

Avstrijski kvalitetni izdelek je preizkušena rešitev za eno in več družinske hiše ter je na voljo s priročnim zalogovnikom za pelete ali kot KWB Easyfire 1 Plus z avtomatskim dozirnim sistemom za pelete.
 

Ogrevanje s KWB kvaliteto

  • ►    40.000-krat preizkušen gorilni sistem
  • ►    enostavno polnjenje v zalogovnik za pelete volumna 200 l
  • ►    opcijsko: zgoščevanje pepela in avtomatsko čiščenje toplotnega izmenjevalca
     
Moč 10-20 kW
Vir energije Lesni peleti
Uporaba Gospodinjstva

 

 

Srce KWB Easyfire 1 ogrevalnega sistema na lesne pelete je naš 40.000-krat preizkušeni gorilni sistem. Velika gorilna površina gorilnega sistema z doziranjem od spodaj omogoča stabilno posteljico žerjavice in čisto izgorevanje. Kot dodatek nudimo samodejno čiščenje gorilnega krožnika KWB Easyflex, kar naredi ogrevanje še zanesljivejše. 200 litrski zalogovnik se enostavno in hitro napolni. Ko nivo peletov v zalogovniku doseže spodnjo raven, vas ogrevalni sistem obvesti, da morate napolniti pelete. Tako imate vseskozi zagotovljeno toploto.  

Še višjo stopnjo udobja si zagotovite z dodatki, kot je zgoščevalec pepela in avtomatsko čiščenje toplotnega izmenjevalca ter z mehanskim čiščenjem gorilnega krožnika Easyflex.

KWB Easyfire 1 je opremljen s KWB Comfort 3 krmilnim sistemomTako kot vsi KWB izdelki, vas KWB Easyfire 1 prepriča z odlično kvaliteto.

Informacije o produktu 

Vas zanima več  

 

NAZAJ >> 

© 2019 Muhič | Pogoji Uporabe