KWB COMBIFIRE

Prilagodljivo in zanesljivo ogrevanje

  • ►   40.00-krat preizkušen gorilni sistem na pelete
  • ►   udobno in čisto praznenje pepela v posodo za pepel
  • ►   čisto izgorevanje s samodejnim preklopom delovanja na pelete in polena
  •  
Moč 18&28-22&30 kW
Vir energije Lesna polena, Lesni peleti
Uporaba Gospodinjstva, Kmetijstvo

Novi KWB Combifire ogrevalni sistem na polena in pelete združuje klasično ogrevanje na polena z udobjem modernega avtomatskega ogrevalnega sistema na pelete. V zmogljivostnem razredu 18/28 kW v delovanju na polena ter 22/30 kW v delovanju na pelete je kombinirani kotel najprimernejša rešitev ogrevanja za eno- in dvodružinske hiše ter kmetije.
 


Preizkušen gorilni sistem na pelete

Gorilnik na pelete nudi poleg 40.000-krat preizkušenega gorilnega sistema tudi maksimalno prilagodljivost pri dovajanju goriva. Uporabijo se lahko raznoliki dozirni sistemi na pelete. KWB Classicfire kotel na polena je standardno opremljen s prirobnico za pregraditev modula na pelete in ga lahko kadarkoli nadgradimo v KWB Combifire.
 

Več udobja

Odvajanje pepela na modulu za pelete se izvaja v posodo za pepel udobno, čisto in samodejno. Ta je na voljo opcijsko s kolesci in izvlečljivim ročajem. Višja stopnja udobja je dodatno zagotovljena s pomočjo avtomatskega čiščenja toplotnega izmenjevalca - za minimlano potrebo po vzdrževanju med servisnimi intervali.
 

Optimalna interakcija

Preklop med delovanjem na polena in pelete se izvaja popolnoma samodejno. Ker dva popolnoma ločena gorilna sistema koristita skupni toplotni izmenjevalec, izgoreva gorivo v KWB Combifire optimalno in čisto.
KWB Combifire kombi ogrevalni sistem na polena in pelete je dobavljiv s KWB Comfort 4 krmilnikom, ki predstavlja enostavno in prilagodljivo regulacijo ogrevalne naprave in omogoča oddaljeni dostop preko interneta.

Informacije o produktu 

Vas zanima več  

 

 

NAZAJ >> 

© 2019 Muhič | Pogoji Uporabe