KWB CLASSICFIRE

Ogrevalni sistem na polena 18/28 kW

KWB Classicfire ogrevalni sistem na polena združuje tradicionalno ogrevanje s poleni z modernim udobjem. Z območjem moči od 18/28 kW je KWB Classicfire najprimernejši za eno- in dvodružinske hiše ter kmetije. KWB Classicfire je standardno opremljen s prirobnico za peletno enoto, kar omogoča tudi kasneje enostavno nadgradnjo v kombinacijski kotel.

Klasično in priročno ogrevanje


  • ►    več udobja: 185 l polnilni prostor, največji v svojem razredu, omogoča dolge polnilne intervale: 185 l za polena dolžine 50 cm in širine 33 cm
  • ►    možnost nadgradnje v kombinacijski kotel brez večjih stroškov predelave
  • ►    hitra toplota s pomočjo ventila za hitro polnjenje
  • ►    dodana vrednost: avtomatski vžigalnik, avtomatsko čiščenje toplotnega izmenjevalca ter priročna posoda za pepel zagotavljajo še več udobja.

     
Moč 18-28 kW
Vir energije Lesna polena
Uporaba Gospodinjstva, Kmetijstvo

 


 
 

Hitra toplota in večji izkoristek

Ogrevanje na polena je še vedno v modi. KWB Classicfire združuje tradicionalno ogrevanje na les z udobjem modernih ogrevalnih sistemov. KWB Classicfire je opremljen s KWB Comfort 4 krmilnim sistemom.Priporočamo uporabo KWB hranilnih sistemov. S tem vaše ogrevanje ne bo delovalo samo čisteje in učinkoviteje, ampak boste imeli dodatno hitro na voljo toploto, ko jo boste potrebovali.
Informacije o produktu 

Vas zanima več  

 

NAZAJ >> 
 

 

 © 2019 Muhič | Pogoji Uporabe